رویدادهای سخت افزاری الکترونیک، مکانیک و ساخت  

صنعت بازار اولین حامی برگزاری رویدادهای مرتبط سخت افزاری در کشور


در چند سال اخیر خوشبختانه شاهد رشد بسیار خوب استارت آپ های حوزه نرم افزار در کشور بودیم. استارت آپ هایی که با جمعی از بچه های خوب رشته های کامپیوتر و نرم افزار و آی تی و البته بچه های رشته های فنی که چاره ای نداشتند جز این که از علاقه شان بگذرند دست به دست هم دادند و توانستند استارت آپ های نرم افزاری به خصوص در حوزه خدمات راه اندازی کنند. برای ما همیشه جالب بود که بدانیم پس بچه های رشته های فنی مثل مهندسی مکانیک، مهندسی برق ، مهندسی شیمی و … در کجای این داستان های ممکلت قرار دارند پس افرادی که علاقه به کارهای فنی دارند و ساعت ها عمر خود را در پی علاقه خود در کارگاه ها میگذارند در کجای این داستان قرار دارند؟


مطالعه بیشتر

به دنبال یافتن پاسخ بودیم که یک سرنخ ما را به جوابمان رساند بگذارید از بزرگترین و بهترین و موفقترین استارت آپ ایران شروع کنیم: “دیجیکالا”
شرکتی که به جرات بیش از ۹۰ درصد کسانی که در ایران یک استارت آپ (نرم افزاری) را راه می اندازند یک نیم نگاهی و حتی یک نگاه مقلدانه به آن دارند. برادران محترم محمدی که همه ما آن ها را به عنوان بزرگان حوزه کاری خود می شناسیم در دوره کارشناسی خود در رشته های صنایع و مهندسی مکانیک تحصیل کرده اند! و سپس در دوره ارشد به تحصیل در رشته MBA رو آورده اند. و این نکته ای است که ذهن ما در صنعت بازار را به خود مشغول کرده است.

بسیارند استارتاپ های بسیار قوی که توسط مهندسان اداره می شود..
آیا وقت آن نرسیده است مهندسان واقعی، افراد خلاق و سازندگان دست به کار شوند تا روحی تازه در دنیای کسب و کارهای سخت افزاری بدمند؟

چندی پیش در نمایشگاه الکامپ که بزرگترین رویداد کشور در حوزه آی تی و تجارت الکترونیک است، در غرفه صنعت بازار شاهد یک تجربه متفاوت بودیم. در نمایشگاهی که تمامی غرفه های آن پر بودند از استارت آپ های خدمات آنلاین، ما در غرفه خود سعی کردیم فقط گوشه ای از کارهایی که مشتری هایمان می توانند انجام دهند را به نمایش بگذاریم و این فوق العاده بود به قدری غرفه صنعت بازار شلوغ شده بود که غرفه های مجاور کنجکاوانه پیش ما می آمدند و از کار ما سوال می کردند. یکی از افرادی که از غرفه رو به رو پیش ما آمد گفت:
من رشتم مهندسی مکانیکه خیلی جالبه کاری که دارید می کنید.
گفتم ممنونم شما در چه حوزه ای فعالیت می کنید گفت:
ما یک اپلیکیشن زدیم که میشه باهاش محصولات خونگی سفارش داد. مثل ترشی!

بله و داستانی که ما میخواهیم روایت کنیم این هست. داستان بچه های مهندسی که درست بعد از پایان دوره کارشناسی خود سریعا به رشته های مدیریت رو می آورند. داستان بچه های مهندسی که به کارهای نا مرتبط با رشته خود روی آورده اند. داستان دانشگاه ها و اساتید مهندسی که فقط وقت ما را در دانشگاه ها گرفتند و نگفتند که چطور از درسهایمان استفاده کنیم. و الان تعداد تحلیلگران کسب وکار، تحلیلگران بازاریابی، توسعه دهندگان کسب و کار و شتاب دهنده ها و مدیران از خود انجام دهنگان کار بیشتر هستند.
ما معتقدیم مشکلات حوزه سخت افزار در ایران را خود جامعه سخت افزاری کشور باید حل کنند. و این دلیل برگزاری رویداد های مختلف مرتبط با سخت افزار در صنعت بازار است.
در اینجا فرصت کلام نیست و این بحث ها را در همین رویداد های پیگیری خواهیم کرد.
اما هدف از برگزاری رویدادهای سخت افزاری:

1- یادگیری مطالب کاربردی و قابل استفاده در بازار کار
2- تبادل نظرات و شکل گیری ایده های جدید کاری
3- پیدا کردن کو فاندر و هم تیمی مناسب جهت راه اندازی استارتاپ های سخت افزاری
4- امکان معرفی محصولات دانش بنیان و تجربه ی ارائه بصورت حضوری
5- کسب درامد از برگزاری کارگاه های تخصصی
6- ایجاد یک شبکه قدرتمند از افراد فعال در حوزه استارت های سخت افزاری

رویداد ها برای چه کسانی ساخته شده است؟

از کارگاه های کوچک و جلسات هفتگی چند نفره، تا کنفرانس ها و همایش های بزرگ، در زمینه های الکترونیک، مکانیک و ساخت و تولید؛ می توانند از بخش رویداد ها استفاده کنند.

صنعت بازار چگونه به برگزار کنندگان رویداد کمک می کند؟

صنعت بازار با داشتن شبکه وسیعی از همکاران و کاربران مهندسی در سراسر کشور می تواند رویداد و یا .کلاس آموزشی شما را به صورت کاملا رایگان تبلیغ کند. (هزاران فرد فعال در زمینه سخت افزاری هر روز از صنعت بازار بازدید می کنند)

و نکته دیگر این که اگر رویداد شما نیاز به تهیه وسایل الکترونیکی ، مکانیکی و ساخت و تولیدی داشت صنعت بازار می تواند آنها را برای شما تهیه و در هر جای ایران که باشید ارسال کند

چطور می توانم مدرس رویداد های خود صنعت بازار باشم؟

ما همیشه به دنبال بهترین ها هستیم. اگر فکر می کنید در حوزه فعالیت خود توانایی لازم برای تدریس را دارید حتما با ما از طریق ایمیل:
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
در ارتباط باشید تا با شما یک جلسه مصاحبه داشته باشیم

در چه شاخه هایی پیشنهاد می شود رویداد برگزار کنیم:

با توجه به اینکه عمده ی فعالیت صنعت بازار در شاخه های الکترونیک، رباتیک و مکانیک بوده و مخاطب های زیادی در این حوزه ها داریم پیشنهاد میشه بنا به اولویت زیر رویداد ها خودتون رو در قالب آموزشی/کارگاهی/سمینار و یا معرفی محصول-تکنولوژی برگزار کنید.

مطالعه بیشتر

1- رباتیک (ساخت انواع پرینتر سه بعدی، دستگاه CNC، ربات های هوایی،ربات های انسان نما، ربات های متن باز با آردوینو، رزبری پای و، بازوهای رباتیکی، Swarm، تکنولوژی هپتیک، هوش مصنوعی و رباتیک، بینایی ماشین، ربات های موازی و .... )
2- الکترونیک و مخابرات (برنامه نویسی میکرو کنترلر های AVR، ARM، FPGA ... با محوریت پروژه های عملی، plc و اتوماسیون صنعتی، راه اندازی انواع فرستنده و گیرنده های رادیویی، رمز نگاری اطلاعات و ...)
3- مکانیک(طراحی مکانیزم ها ی کاربردی و ساخت آنها، آشنایی با قطعات مکانیکی و نحوه ی نصب و مونتاژ آنها شامل شفت ها، بیرینگ ها، جک ها، سیلندر و پیستون های نیوماتیکی، ساخت انواع فریم ها و قاب های مورد استفاده در پروژه ها، تحلیل شکست قطعات همراه با مثال کاربردی و عملی، طراحی یک وسیله با رویکرد ساخت، رندرینگ محصول و ...)
4- مکاترونیک (راه اندازی انواع سنسورها و ماژول ها و نحوه ی صحیح استخراج اطلاعات از آنها، کالیبراسیون، فیلترینگ و ...)
5- پرینت سه بعدی (معرفی انواع تکنولوژی های پرینت خواص فیلامنت ها، طراحی برای پرینت و ...)
6- هوافضا (طراحی و ساخت گلایدر، طراحی و ساخت پرنده های رادیو کنترل، طراحی، ساخت و پرواز پرنده های بدون سرنشین، اویونیک پرنده های بدون سرنشین سبک وزن، کنترل، هدایت و ناوبری، نصب و راه اندازی سامانه های خلبان خودکار (Pixhawk، APM و ...) ، معرفی محموله های هواپیمای بدون سرنشین انواع دوربین های چند طیفی، NIR ، لیدار و ...، مکانیزم و نحوه ی کارکرد گیمبال ها، طراحی، ساخت و تست پایدار کننده ساده، پرنده های بال زن ،ساخت بدنه هواپیما با مواد کامپوزیت، معرفی تکنولوژی های نوین و ... )
7- اینترنت اشیاء(استفاده از ماژول های IOT به همراه برد رزبری پای و هوشمند سازی محیط اطراف، خانه های هوشمند و ... )
8- کامپیوتر (کاربرد هوش مصنوعی در شاخه های بین رشته ای، پردازش تصویر همراه مثال عملی، برنامه نویسی مینی کامپیوتر ها جهت پردازش و تحلیل داده، واقعیت مجازی، بینایی ماشین، یادگیری ماشین و ....)
9- ساخت و تولید (معرفی انواع روش های ساخت و تولید کم هزینه جهت ساخت محصولات در شرکت های نوپا، روش های تولید کامپوزیت، طراحی جهت تولید، انواع دستگاه های CNCو کاربرد آنها در تولید قطعات و قالب سازی، ریخته گری قطعات دقیق و کوچک، روش های نمونه سازی به همراه مثال عملی و ...)
10- بیونیک(الگوبرداری از حیوانات و جانداران، شبیه سازی طراحی و ساخت اعضای حیوانات)
11- مهندسی پزشکی
12- مواد و پلیمر (مواد انعطاف پذیر و کاربرد آنها در ساخت انواع ربات ها، )
13- و ...


محتوای آموزشی استفاده شده در این سایت محافظت شده می باشد و هرگونه کپی برداری از محتواهای تولید شده توسط تیم صنعت بازار موجب پیگرد خواهد بود. استفاده از مطالب صنعت بازار تنها با ذکر منبع به صورت لینک فعال بلامانع است

ما را دنبال کنید:

Copyright © 2017-2018 | Sanatbazar.com