شما به اینترنت متصل نیستید.
کنترل برد رزبری پای با کامپیوتر از راه دور | درس هفتم
نویسنده:
امتیاز دهید

کنترل برد رزبری پای با کامپیوتر از راه دور | درس هفتم

در این مقاله نحوه ی کنترل برد رسپبری پای از راه دور در شبکه های محلی توسط (Secure Shell (SSH مورد بررسی قرار می گیرد.

کنترل برد رزبری پای با کامپیوتر توسط کابل USB | درس ششم
کنترل برد رزبری پای با کامپیوتر توسط کابل USB | درس ششم
با استفاده از کابل console می توانید کنترل برد رسپبری پای را توسط کامپیوتر انجام دهید. در این صورت نیازی به لوازم جانبی مانند کیبردو یا مانیتور برای رسپبری پای نیست.
زمان مطالعه: 7 دقیقه

یکی از دلایل معمول برای کنترل برد رسپبری پای از راه دور و از طریق دیگر رایانه ها این است که برد رسپبری ممکن است برای کنترل لوازم الکترونیک به کار رود، بنابراین به غیر از تنظیمات اولیه دیگر نیازی به صفحه کلید، ماوس و صفحه نمایش ندارد.

این کار باعث منظم شدن محیط در هم و برهم دسکتاپ شده و مشکل وجود چند کیبرد و میکروفون در همه جا را حل می کند.

فعال سازی ssh:

Secure Shell (SSH) یکی از ویژگی های لینوکس است که اجازه می دهد تا بخش ترمینال را از خط دستور رایانه ی میزبان، روی برد رسپبری پای باز کنید.

در نسخه ی اخیر سیستم عاملraspbian امکان فعال کردن ssh به صورت پیش‌فرض وجود دارد. در نسخه های قبلی می بایست از Raspi Config استفاده می شد که در مقاله ی دوم آموزش برد رسپبری پای توضیحات آن ارائه شد.

برای انجام این کار پنجره ی LX Terminal را در رسپبری پای باز کرده و دستورات زیر را وارد کنید تا پیکر بندی آن آغاز شود.

sudo raspi-config

در شکل پایین گزینه ssh را می بینید.

Enter را فشار دهید و enableرا انتخاب کنید.

دستور اجرا شده و تائیدیه زیر نشان داده می شود.

استفاده ازssh در مکینتاش و لینوکس:

اکنون وارد رایانه ای شوید که قصد کنترل برد رسپبری پای را با آن دارید.

اگر از لینوکس یا مکینتاش استفاده می کنید، یک ترمینال باز کنید. در مکینتاش ssh در پوشه یUtilities و بعد در پوشه Applications قرار دارد.

در پنجره ی ترمینال دستور زیر را وارد کنید.

ssh 192.168.1.13 -l pi

توجه داشته باشید که باید آدرس IPرسپبری پای خود را در اینجا وارد کنید. با اجرای دستور sudo ifconfig شماره IP مورد نظر در ترمینال مطابق شکل زیر قابل دریافت است.

گزینه “-l pi' به این معناست که ورود به رسپبری با نام کاربری "pi" صورت می پذیرد. احتمالا با اولین اجرا شما با هشدار امنیتی با موضوع (عدم تایید هویت دستگاه) مواجه می شوید. دکمه continiueرا زده و رمز عبور خودرا وارد کنید.(به صورت پیش فرض raspberry انتخاب شده است)

خواهید دید که خط فرمان تغییر کرده و نشان می دهد اتصال رسپبری برقرار شده است. با استفاده از ls محتویات پوشه های موجود در برد رسپبری پای نشان داده خواهد شد.

ssh تحت ویندوز:

اگر از ویندوز استفاده می کنید. نیاز به دانلود و نصب نرم افزار رایگان puTTY از لینک زیر دارید. بعد از نصب آن را اجرا کنید.

آدرس Ip را وارد کرده و سپس کلید open را بزنید. پیغام هشدار را برای اولین اتصال مشاهده خواهید کرد. پس از آن از شما نام کاربری(pi) و رمز عبور(raspberry) در خواست می شود.

سپس پنجره ssh آماده برای استفاده می باشد.

تست و پیکر بندی:

برای جست و جوی فایل های سیستم از فرمان ls استفاده کنید تا فایل ها در آدرس جاری به صورت لیست دراختیارتان قرار بگیرد، همچنین از دستور cd برای تغییر آدرس جاری می توانید استفاده کنید.

دستور "nano" امکان ویرایش فایل ها را می دهد و با دستور "apt-get" امکان نصب نرم افزار فراهم میشود،که در سری آموزش های آینده به آنها پرداخته خواهد شد.

زمانی که کار با ssh به پایان رسید می توانید از exit برای بستن پنجره استفاده کنید.

عیب یابی:

اگر شما در زمان اتصال به رسپبری به خطایconnection reset by peer برخورد کردید، احتمالا در دستورات ssh به مشکل خورده اید. با دستورات زیر امکان reset دستورات ssh وجود دارد.

ابتدا دستورات قدیمی را پاک کنید:

sudo rm /etc/ssh/ssh_host_

سپس آنها را دروباره اجرا کنید.

sudo dpkg-reconfigure openssh-server

حال مجددا تلاش کنید.

کنترل برد رزبری پای با کامپیوتر از راه دور | درس هشتم

چه جالب!! در درس های گذشته در مورد کنترل برد رسپبری پای از طریق اتصال USB صحبت شد و حالا کنترل از راه دور... حال با این قابلیت که یاد گرفته اید می توانید پروژه های جالبی را با برد رسپبری پای انجام دهید. ایده ها و نظرتتان را با دوستان خود در میان بگذارید.

ترجمه شده توسط گروه الکترونیک سایت اتومی | منیع: سایت adafriut

مطالب مرتبط

آموزش رزبری پای: درس اول - آماده کردن کارت حافظه ‏SD‏ برای برد رزبری پای رزبری پای

آموزش رزبری پای: درس اول - آماده کردن کارت حافظه ‏SD‏ برای برد رزبری پای

سری آموزش رزبری پای: درس اول کارت حافظه SD جهت ذخیره سازی سیستم عامل رسپبری پای و همچنین اطلاعات و برنامه ها به کار می رود. حداقل حافظه آن باید 4GB با...
2 سال قبل
کنترل سیستم اتوماسیون خانگی با برد رزبری پای ‏| درس چهاردهم رزبری پای

کنترل سیستم اتوماسیون خانگی با برد رزبری پای ‏| درس چهاردهم

سری آموزش رزبری پای: درس چهاردهم برد رزبری پای می تواند کنترل سیستم اتوماسیون خانگی بزرگ را بر عهده بگیرد. اما برای انجام این کار، لازم است تا توانایی...
2 سال قبل
آموزش رزبری پای: درس سوم - تنظیمات اینترنت و شبکه رزبری پای

آموزش رزبری پای: درس سوم - تنظیمات اینترنت و شبکه

سری آموزش رزبری پای: درس سوم اتصال به اینترنت یکی از قابلیت هایی است که شما با برد رسپبری پای می توانید انجام دهید. در این درس شما با موارد زیر آشنا خ...
2 سال قبل
ساخت دوربین مداربسته با رزبری پای پایگاه دانش

ساخت دوربین مداربسته با رزبری پای

با استفاده از رزبری پای، دوربین مداربسته با رزبری پای خود را بسازید! علاوه بر نظارت تصویری، قابلیت‌هایی مانند تشخیص چهره، کنترل درب‌ها و بررسی دما و رطوبت را تجربه کنید. همین حالا شروع کنید!
2 ماه قبل
راه اندازی رزبری پای Raspberry Pi 4 با نصب سیستم عامل رزبین پایگاه دانش

راه اندازی رزبری پای Raspberry Pi 4 با نصب سیستم عامل رزبین

آموزش کامل راه‌اندازی رزبری پای ۴ از آماده‌سازی کارت حافظه تا نصب سیستم‌عامل و پیکربندی اولیه. با این راهنمای گام‌به‌گام، بدون نیاز به تجربه‌ی قبلی، رزبری پای ۴ خود را به‌سادگی آماده‌ی کار کنید.
2 ماه قبل
کنترل برد رزبری پای با کامپیوتر توسط کابل USB | درس ششم رزبری پای

کنترل برد رزبری پای با کامپیوتر توسط کابل USB | درس ششم

با استفاده از کابل console می توانید کنترل برد رسپبری پای را توسط کامپیوتر انجام دهید. در این صورت نیازی به لوازم جانبی مانند کیبردو یا مانیتور برای رسپبری پای نیست.
2 سال قبل
کنترل برد رزبری پای با کامپیوتر از راه دور | درس هشتم رزبری پای

کنترل برد رزبری پای با کامپیوتر از راه دور | درس هشتم

بردهای رسپبری پای کاربردهای گسترده ای در پروژه ها دارند، لذا نحوه کنترل و اتصال به آنها برای اجرای دستورات اهمیت زیادی دارد. در این درس کنترل برد رسپبری پای با کامپیوتر از راه دور و در یک محیط گرافیکی که توسط VNC فراهم شده است، آموزش داده می شود.
2 سال قبل
کنترل موتور DC با برد رزبری پای | درس دهم رزبری پای

کنترل موتور DC با برد رزبری پای | درس دهم

در این درس یاد خواهید گرفت که چگونه سرعت و جهت چرخش موتور DC را توسط برنامه پایتون و آس سی L293D کنترل کنید. لذا می توانید از موتورهای DC که کاربرد گسترده ای نیز دارند، در پروژه های خود استفاده کنید.
2 سال قبل
کنترل استپر موتور با برد رزبری پای | درس یازدهم رزبری پای

کنترل استپر موتور با برد رزبری پای | درس یازدهم

استپر موتورها در واقع چیزی میان موتورهای DC و سروو موتورها می باشند و این مزیت را دارند که می توان به راحتی آنها را موقعیت یابی کرد. یادگیری کنترل استپر موتور توسط برد رسپبری پای می تواند به شما در پروژه ها کمک کند.
2 سال قبل
راه اندازی سنسور دمای دیجیتال ‏‎ DS18B20‎‏ با برد رزبری پای | درس دوازدهم رزبری پای

راه اندازی سنسور دمای دیجیتال ‏‎ DS18B20‎‏ با برد رزبری پای | درس دوازدهم

سنسور دمای دیجیتال DS18B20 یک سنسور کوچک سه پایه، ظاهری مشابه ترانزیستور داشته و یک دستگاه دیجیتال دقیق می باشد. سیستم عامل لینوکس Occidentalis برای برد رسپبری پای (و Raspbian از دسامبر2012) از سنسور دمای دیجیتال تک سیمه DS18B20 پشتیبانی می کند.
2 سال قبل
تاکنون هیچ نظری ثبت نشده است.
برای ثبت نظر وارد حساب کاربری خود شوید.